English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÏÉ ÍÅÅÓ ÌÁÓ ÅÌÖÁÍÉÓÅÉÓ

ÏÉ ÍÅÅÓ ÌÁÓ ÅÌÖÁÍÉÓÅÉÓ

ΜετÜ απü τις προσφορÝς που λÞφθηκαν αναφορικÜ με τις εμφανßσεις της ομÜδας μας, αφοý λÞφθηκε υπüψη η ποιüτητα υλικþν, η δυνατüτητα προμÞθειας των ιδßων μοντÝλων εμφÜνισης για τουλÜχιστον τρßα χρüνια και το κüστος, Ýχει τελικÜ επιλεχθεß η JAKO για να μας ντýνει τα επüμενα τρßα χρüνια.

ΜÝσα απü την διαπραγμÜτευση με την προμηθεýτρια εταιρεßα, Ýχει επιτευχθεß μια πολý καλÞ τιμÞ με αποτÝλεσμα την τελικÞ συμφωνßα.

¸χουμε Þδη παραλÜβει τα πρþτα δεßγματα των εμφανßσεων και στη φωτογραφßα βλÝπουμε τους ποδοσφαιριστÝς ΒαλÜντη ΚαπαρτÞ και ΓιÜννο ΔημοσθÝνους να δοκιμÜζουν τις νÝες εμφανßσεις με φüντο τις ανακαινισμÝνες μας κερκßδες, που Ýχουν βαφτεß στα χρþματÜ μας. Και οι δυο ποδοσφαιριστÝς Ýχουν εκφραστεß με τα καλýτερα λüγια για τις νÝες εμφανßσεις.

Με την ßδια εμφÜνιση θα αγωνßζονται üλες οι ομÜδες του σωματεßου, η ομÜδα Αντρþν, η ομÜδα των U21, καθþς και τα τμÞματα υποδομÞς του σωματεßου, οι U17, U15 και U13, καθþς και οι μικρüτερες ηλικßες, απü 6 μÝχρι 12 χρονþν που θα αγωνßζονται στα Grassroots. Το ßδιο φυσικÜ ισχýει και για τις εμφανßσεις προπüνησης üπως και για τον υπüλοιπο ρουχισμü.

Οι ομÜδες μας θα αγωνßζονται με αυτÝς τις εμφανßσεις μÝχρι και την ποδοσφαιρικÞ περßοδο 2016-2017.

Η JAKO θεωρεßται μια απü τις κορυφαßες εταιρεßες αθλητικþν ροýχων ανÜ το παγκüσμιο. ¸χει ιδρυθεß το 1989 και Ýχει ετÞσιο τζßρο Üνω των 100 εκ. Ευρþ.

Η Ýδρα της εßναι στην Γερμανßα και τα ροýχα της επιλÝγονται απü εκατοντÜδες ομÜδες σε üλο τον κüσμο. ΜερικÝς απο τις ομÜδες που ντýνει εßναι η ¶ιντραχτ Φρανκφοýρτης, το Ανüβερο, η Αουγκσμπουργκ, οι ΕλβετικÝς Γιουνγκ Μπüις και Σ.ΓκÜλεν, οι ΟλλανδικÝς ΧερενφÝιν και ΧÝρακλες αλλÜ και δεκÜδες επαγγελματικÝς ομÜδες ανÜ τον πλανÞτη.

Το ΘΟΙ ΛακατÜμειας εßναι η πρþτη ομÜδα που ντýνεται με τα ροýχα της JAKO απü την εταιρεßα IBEE SERVICES LTD σε κατηγορßα της ΚΟΠ και η επιλογÞ μüνο τυχαßα δεν εßναι, αφοý ανÜμεσα στις δýο πλευρÝς θα αναπτυχθεß μßα συνεργασßα σε πολλÜ επßπεδα.

Η IBEE SERVICES LTD θα προσφÝρει μÝσω του αθλητικοý υλικοý της JAKO τον κορυφαßο εξοπλισμü σε ποιüτητα Ýτσι þστε να σταθεß αρωγüς στη προσπÜθεια για εκπλÞρωση των στüχων του ΘΟΙ ΛακατÜμειας.

Photo Gallery
NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS