English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Μετά από τις προσφορές που λήφθηκαν αναφορικά με τις εμφανίσεις της ομάδας μας, αφού λήφθηκε υπόψη η ποιότητα υλικών, η δυνατότητα προμήθειας των ιδίων μοντέλων εμφάνισης για τουλάχιστον τρία χρόνια και το κόστος, έχει τελικά επιλεχθεί η JAKO για να μας ντύνει τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέσα από την διαπραγμάτευση με την προμηθεύτρια εταιρεία, έχει επιτευχθεί μια πολύ καλή τιμή με αποτέλεσμα την τελική συμφωνία.

Έχουμε ήδη παραλάβει τα πρώτα δείγματα των εμφανίσεων και στη φωτογραφία βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές Βαλάντη Καπαρτή και Γιάννο Δημοσθένους να δοκιμάζουν τις νέες εμφανίσεις με φόντο τις ανακαινισμένες μας κερκίδες, που έχουν βαφτεί στα χρώματά μας. Και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τις νέες εμφανίσεις.

Με την ίδια εμφάνιση θα αγωνίζονται όλες οι ομάδες του σωματείου, η ομάδα Αντρών, η ομάδα των U21, καθώς και τα τμήματα υποδομής του σωματείου, οι U17, U15 και U13, καθώς και οι μικρότερες ηλικίες, από 6 μέχρι 12 χρονών που θα αγωνίζονται στα Grassroots. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις εμφανίσεις προπόνησης όπως και για τον υπόλοιπο ρουχισμό.

Οι ομάδες μας θα αγωνίζονται με αυτές τις εμφανίσεις μέχρι και την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Η JAKO θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ρούχων ανά το παγκόσμιο. Έχει ιδρυθεί το 1989 και έχει ετήσιο τζίρο άνω των 100 εκ. Ευρώ.

Η έδρα της είναι στην Γερμανία και τα ρούχα της επιλέγονται από εκατοντάδες ομάδες σε όλο τον κόσμο. Μερικές απο τις ομάδες που ντύνει είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το Ανόβερο, η Αουγκσμπουργκ, οι Ελβετικές Γιουνγκ Μπόις και Σ.Γκάλεν, οι Ολλανδικές Χερενφέιν και Χέρακλες αλλά και δεκάδες επαγγελματικές ομάδες ανά τον πλανήτη.

Το ΘΟΙ Λακατάμειας είναι η πρώτη ομάδα που ντύνεται με τα ρούχα της JAKO από την εταιρεία IBEE SERVICES LTD σε κατηγορία της ΚΟΠ και η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αναπτυχθεί μία συνεργασία σε πολλά επίπεδα.

Η IBEE SERVICES LTD θα προσφέρει μέσω του αθλητικού υλικού της JAKO τον κορυφαίο εξοπλισμό σε ποιότητα έτσι ώστε να σταθεί αρωγός στη προσπάθεια για εκπλήρωση των στόχων του ΘΟΙ Λακατάμειας.

Φωτογραφικό Υλικό
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ