English   ΕλληνικÜ    
VIDEO
Play Video ¶óóïò ç ðñþôç ìáò ìåôáãñáöÞ
Play Video Ëýóáìå ôï ïîý ðñüâëçìá ôïõ ôåñìáôïöýëáêá
Play Video ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ-ÈÏÉ
INTERVIEWS
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

ÅðáíáóðïñÜ ãçðÝäùí

ÅðáíáóðïñÜ ãçðÝäùí

ΕπειδÞ φαßνεται να υπÜρχει κÜποια δυσφορßα üσον αφορÜ στα γÞπεδα μας και την καθυστÝρηση που παρατηρεßται στο νÝο βοηθητικü γÞπεδο, με αποτÝλεσμα να υπÜρχει κÜποια ταλαιπωρßα στις προπονÞσεις, ιδιαßτερα των μικρüτερων ηλικιακþν ομÜδων, κρßνεται σκüπιμο να διευκρινιστοýν τα ακüλουθα:

Δυστυχþς, η Ýλλειψη νεροý, λüγω προβλημÜτων στις αντλßες του βιολογικοý σταθμοý ανÜγκασε σε καθυστÝρηση στη φýτευση του βοηθητικοý για ενÜμισι περßπου μÞνα. ΑποτÝλεσμα της καθυστÝρησης Þταν η μη Ýγκαιρη λειτουργßα του βοηθητικοý γηπÝδου. ¼σο και να θÝλαμε να μη βιþσουμε φÝτος τα γηπεδικÜ προβλÞματα, Þταν ανθρωπßνως αδýνατο να ξεπερÜσουμε το σκüπελο με την Ýλλειψη νεροý.

Με δεδομÝνη τη διακοπÞ των πρωταθλημÜτων για το Σαββατοκýριακο 18 και 19 Οκτωβρßου για επανασπορÜ, εßμαστε αναγκασμÝνοι να προσαρμüσουμε τα πλÜνα μας σε αυτÜ τα χρονικÜ πλαßσια. Ως εκ τοýτου Ýχουν γßνει διευθετÞσεις þστε:

Τη ΔευτÝρα 22 Σεπτεμβρßου θα γßνει η επανασπορÜ του νÝου βοηθητικοý με χειμερινÞ ποικιλßα.

Στις 30 Σεπτεμβρßου θα γßνει η επανασπορÜ του κυρßως γηπÝδου. Οι αγþνες στις 3, 4 και 5 Οκτωβρßου θα γßνουν σε φυτεμÝνο γÞπεδο.

ΜετÜ τις 5 Οκτωβρßου κλεßνει το κυρßως γÞπεδο. Θα εßναι Ýτοιμο για αγþνες ΜΟΝΟ στις 24 Οκτωβρßου.

Το βοηθητικü, παρüλο που θα φυτευτεß νωρßτερα θα εßναι Ýτοιμο για μερικÞ Ýναρξη προπονÞσεων γýρω στις 5 Νοεμβρßου και σε πλÞρη ετοιμüτητα για χρÞση γýρω στις 15 Νοεμβρßου.

Οι προπονÞσεις üλων των ομÜδων κατÜ τη διÜρκεια που εßναι κλειστÜ τα γÞπεδα θα γßνονται στα πλαστικÜ και αν παραστεß ανÜγκη θα πÜμε σε τρßτα γÞπεδα.

ΜετÜ τις 15 Νοεμβρßου, εÜν üλα πÜνε σýμφωνα με τον προγραμματισμü θα Ýχουμε στη διÜθεσÞ μας και τα δυο γÞπεδα με φυσικü χλοοτÜπητα καθþς και το γÞπεδα με πλαστικü χλοοτÜπητα, οπüτε και αναμÝνεται να λυθοýν üλα τα προβλÞματα.

Αξßζει να σημειωθεß üτι η κατασκευÞ του νÝου βοηθητικοý γηπÝδου γßνεται πραγματικüτητα με εισφορÝς ανÜ δεκαπενθÞμερο υπü μορφÞ λαχεßου και με εισφορÝς των 2 ευρþ κατÜ την εßσοδο στη γÞπεδο σε αγþνες κυρßως της ομÜδας Αντρþν. Η μεßωση του κατασκευαστικοý κüστους Ýγινε κατορθωτÞ με την προσφορÜ εθελοντικÞς εργασßας ακüμη και απü ποδοσφαιριστÝς και προπονητÝς, κυρßως της ομÜδας Αντρþν του σωματεßου. Προς üλους αυτοýς, που συνÝβαλαν με οποιοδÞποτε τρüπο στην υλοποßηση του νÝου βοηθητικοý γηπÝδου, οι ευχαριστßες του σωματεßου εßναι δεδομÝνες.

Θα πρÝπει να διευκρινιστεß üτι το ποσü που κλÞθηκε να καταβÜλει ο κÜθε αθλοýμενος στους χþρους του σωματεßου ουδüλως αναφÝρεται στα κατασκευαστικÜ Ýργα. Το ποσü αυτÜ αναφÝρεται στη συντÞρηση και λειτουργßα των υφιστÜμενων εγκαταστÜσεων.

NEXT MATCH
PREVIOUS MATCH
  Anagennisi Deryneias 3-0  THOI Lakatamia
LEAGUE TABLE
 
01.
  Olympiakos Lefkosias
54
02.
  Ethnikos Axnas
50
03.
  Aris Lemesou
47
04.
  Othellos Athienou
44
05.
  Anagennisi Deryneias
35
06.
  AgiaNapa
32
07.
  Karmiotissa
31
08.
  ASIL Lisis
30
09.
  Akritas Chlorakas
29
10.
  Onisillos Sotiras
28
11.
  AEZ
28
12.
  THOI Lakatamia
26
13.
  Omonoia Aradippou
26
14.
  PAEEK
21
15.
  MEAP
17
16.
  Digenis Oroklinis
14
SPONSORS