English   Ελληνικά    
ΒΙΝΤΕΟ
Play Video Άσσος η πρώτη μας μεταγραφή
Play Video Λύσαμε το οξύ πρόβλημα του τερματοφύλακα
Play Video ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΘΟΙ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
SOCIAL MEDIA
Thoi Lakatamias Facebook   Twitter   Youtube

Επανασπορά γηπέδων

Επανασπορά γηπέδων

Επειδή φαίνεται να υπάρχει κάποια δυσφορία όσον αφορά στα γήπεδα μας και την καθυστέρηση που παρατηρείται στο νέο βοηθητικό γήπεδο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κάποια ταλαιπωρία στις προπονήσεις, ιδιαίτερα των μικρότερων ηλικιακών ομάδων, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστούν τα ακόλουθα:

Δυστυχώς, η έλλειψη νερού, λόγω προβλημάτων στις αντλίες του βιολογικού σταθμού ανάγκασε σε καθυστέρηση στη φύτευση του βοηθητικού για ενάμισι περίπου μήνα. Αποτέλεσμα της καθυστέρησης ήταν η μη έγκαιρη λειτουργία του βοηθητικού γηπέδου. Όσο και να θέλαμε να μη βιώσουμε φέτος τα γηπεδικά προβλήματα, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να ξεπεράσουμε το σκόπελο με την έλλειψη νερού.

Με δεδομένη τη διακοπή των πρωταθλημάτων για το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Οκτωβρίου για επανασπορά, είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμόσουμε τα πλάνα μας σε αυτά τα χρονικά πλαίσια. Ως εκ τούτου έχουν γίνει διευθετήσεις ώστε:

Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επανασπορά του νέου βοηθητικού με χειμερινή ποικιλία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επανασπορά του κυρίως γηπέδου. Οι αγώνες στις 3, 4 και 5 Οκτωβρίου θα γίνουν σε φυτεμένο γήπεδο.

Μετά τις 5 Οκτωβρίου κλείνει το κυρίως γήπεδο. Θα είναι έτοιμο για αγώνες ΜΟΝΟ στις 24 Οκτωβρίου.

Το βοηθητικό, παρόλο που θα φυτευτεί νωρίτερα θα είναι έτοιμο για μερική έναρξη προπονήσεων γύρω στις 5 Νοεμβρίου και σε πλήρη ετοιμότητα για χρήση γύρω στις 15 Νοεμβρίου.

Οι προπονήσεις όλων των ομάδων κατά τη διάρκεια που είναι κλειστά τα γήπεδα θα γίνονται στα πλαστικά και αν παραστεί ανάγκη θα πάμε σε τρίτα γήπεδα.

Μετά τις 15 Νοεμβρίου, εάν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έχουμε στη διάθεσή μας και τα δυο γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα καθώς και το γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα, οπότε και αναμένεται να λυθούν όλα τα προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατασκευή του νέου βοηθητικού γηπέδου γίνεται πραγματικότητα με εισφορές ανά δεκαπενθήμερο υπό μορφή λαχείου και με εισφορές των 2 ευρώ κατά την είσοδο στη γήπεδο σε αγώνες κυρίως της ομάδας Αντρών. Η μείωση του κατασκευαστικού κόστους έγινε κατορθωτή με την προσφορά εθελοντικής εργασίας ακόμη και από ποδοσφαιριστές και προπονητές, κυρίως της ομάδας Αντρών του σωματείου. Προς όλους αυτούς, που συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση του νέου βοηθητικού γηπέδου, οι ευχαριστίες του σωματείου είναι δεδομένες.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι το ποσό που κλήθηκε να καταβάλει ο κάθε αθλούμενος στους χώρους του σωματείου ουδόλως αναφέρεται στα κατασκευαστικά έργα. Το ποσό αυτά αναφέρεται στη συντήρηση και λειτουργία των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΡΟΗΓ. ΑΓΩΝΑΣ
  Αναγέννηση Δερύνειας 3-0  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 
01.
  Ολυμπιακός Λευκωσίας
54
02.
  Εθνικός Άχνας
50
03.
  Άρης
47
04.
  Οθέλλος Αθηαίνου
44
05.
  Αναγέννηση Δερύνειας
35
06.
  Αγία Νάπα
32
07.
  Καρμιώτισσα
31
08.
  ΑΣΙΛ Λύσης
30
09.
  Ακρίτας Χλώρακας
29
10.
  Ονήσιλλος Σωτήρας
28
11.
  ΑΕΖακακίου
28
12.
  Ε.Ν. ΘΟΪ Λακατάμιας
26
13.
  Ομόνοια Αραδίππου
26
14.
  ΠΑΕΕΚ
21
15.
  ΜΕΑΠ
17
16.
  Διγενής Ορόκλινης
14
ΧΟΡΗΓΟΙ